Stockholms Skärgård

Påa: 3, 2, 1! Här står jag med mitt livs coach, min livscoach som coachat mig genom hela denna underbara resa! Ett par dagar som man sent kommer glömma. Det är bara betrakta sig själv som lite mer berest än tidigare! Nu ska ni få se vad vi har gjort de senaste dagarna!



Livscoachen sitter och coachar Bob genom sitt livs grillning!
Blev underbart gott vilket tyder på ett fruktansvärt bra samarbete!


Följer coachens råd och förblir livsnjutare kvällen ut tillsammans med Bob!


Byström sköter musiken och ser ut att vara vrålhungrig, nästan lite ont i magen!
Nervös inför nästa Xpert match? ...Eller kanske lite ledsen för att det inte blev lax?


Corne, dukarn, fixar det mesta som ingen riktigt har koll på, och lite till!
Fixa duken i hörnet där lite!


Coach gör tummen upp och visar att han går in i fasen som livsnjutare för stunden!
Byström undrar vad fasen Cornelia gör, och Cornelia vet jag inte riktigt vad hon gör!


Som en Winnerbäck låt: "Stockholm -09 juli - Vackert väder.."


Bob kör båt för 42a gången denna dag!

Ava: Har du kommit ändå hit betyder det att inlägget snart är slut! Tuuuuuuuuungt! Men var lugn, det kommer mera! Vill tacka alla medverkande och avsluta med ett par väl använda kommentarer under ett par dagar! Tjaa! Hej hej hej!


"Vad är du helst? En bred turist eller en berest turist?"
"På min tid borstade vi tänderna med brännässlor och mullvadsskit.."
"Vad tänker du på? En fisk... Och nu? En fisk... Och nu? En guldfisk.."
"Säg att du är en tant!!!½ Jag är en tant!!!!"

Kodat meddelande!

28 18 16 27 2 15 2 19 12 1 14 4
11 15 13 13 5 18 8 5 13 16 27 20 15 18 19

Lös det så har ni svaret på ett par dagars frånvaro.

Bröllop



Ett bröllop som jag tror sent kommer glömmas av de som var där!

04:53 - Why don't you get a job?

Kan ju säga att detta förgyllde! Klart man blir glad när man får ett så taggad meddelande!

Robbs. sa (04:53):

My friend 's got a girlfriend a he hates that bitch, he tellss me every day, he says man i really got to lose my chick in the worse kind of way . . . I WON'T PYYE I WONT PIEEEE NANANNA WYO DON*T YOU GET A JOB ?!

Kan inte sluta flina åt det! Nästan så att jag kan se det framför mig hur det såg ut när han skrev det!
Har du spotify kan du lyssna på resten här!


Hey, that's something everyone can enjoy!


Dagens outfit




Till Vänster: Robert
Diadem: Tollpost Globe - Stöldgods
Hatten: Guns Hobbybod: - 50 kr
WE/SC Linné: Sportif: - Hela 300 kr
Trendiga Accessoarer: Armband: Stadium: - 25 kr st
Hårtoffsar: Glitter: - 0,25 Öre st
Sidenkalsonger: Vera Moda: - 200 kr
Långkalsoner: HM: - 50 kr
Raggsockor: Hemstickade av ZZ mormor

Till Höger: Anton
Keps: Turkiets svarta marknader - 2 000 000 rupies
Tumstock: Tannefors bygghandel: - 30 kr
Tröja: Ockes mormors hemstickade: - Ovärdelig
Blingbling: Smycke: Guldfynd - 700 kr
Byxor: Ärvda av Bengtz. Skönt ingångna - Högstbjudande
Fotbollsstrumpor: Fotbollsshoppen Oslo City: - 39 Nkr
Tillbehör: ED: Kronan - 25 kr

Vanlig onsdag

En helt klart vanlig onsdag, man vaknar och solen, LYSER, det brukar den ju alltid göra. Åker till Vadstena o kollar fina, gamla och ny bilar samt tar en liten tur i staden, ungefär som vanligt. Hem, äta på Max, åka till Anton (för ovanlighetens skull). Satt där och hängde ett tag, Robban, Swampen, Love, Linus, P*ker-MAX kommer. Har schysst häng, går över till Robbans polare på andra sidan gatan som sitter ute och har svintrevligt i ett partytält! Drar några helt vanliga historier om Thailand, "kattöjer" och annat roligt. Den ovanliga rundan på stan, förbi Barcelona (just don't go there) och hem igen! Helt klart trevligt att vakna kl. 15 dagen efter och vara jätteglad, en ovanlig dag - regnigt och molnigt, 12-15C. 

Land, Berg, "Grill", GuldGossen

En kanonhelg får man lov att erkänna! Börjar med att Robban faktiskt ringer och väcker mig för en gångs skull! Efter många om och men så hämtar de upp mig och det bär av genom skog och mark till Robbans land! Riktigt kul faktiskt, en båttur med lunch och en riktigt schysst lunch, som för vissa hamnade i vattnet! Låg och latade lite på bryggan (=lite extra solBRÄNNA för vissa), alla hade inte riktigt lika lätt att vara lite stilla så vi drog fram surfingbrädan och paddlade ut lite för att tänja lite på en surfbrädas gränser, t.ex. om 3 stycken samtidigt kan stå upp på samma gång. Sen drog vi vidare hem och ut till Berg där Tomas Ledin spelade, otroligt mycket folk och riktigt trevligt var det där! Hade några bilder på det, men min mobil är DÖD efter helgen, och har även bråkat med mig hela helgen så den förtjänar gott och väl att vara urladdad ett tag!

Dagen efter, lördag, så satt vi lite i Tannefors Slussar och glassade och snackade ihop oss inför kvällen, vilket ledde till hunger vilket senare ledde till en idé om grillning, vilket i sin tur ledde till att vi blev lata och stekte köttet istället! Riktigt gott blev det dock och inget att hänga läpp över! Sen stack vi iväg till Anton (Zzz) som alltid är brutalt taggad inför kommande tillställningar! Byström mötte upp och livet blev en fest! Där började det sjungas på det som komma skall! GuldGossen spelade på Lorient. Innan dess så gick jag och Robban till Storan och sätt där en stund i väntan på att tiden skulle gå. När vi fått en plats där så sitter jag och tittar på en kille, som jag definitivt känner igen men inte riktigt kan sätta namnet på, LHC-spelare givetvis! Jodå, det är Johan Franzén, fd. LHC-spelare som numera tillhör Detroit! Blev en liten snabb ordväxling med honom på vägen därifrån innan vi gick tillbaka till Lorient och lyssnade på GuldGossen, som vi redan sett på ett annat ställe tidigare samma dag! Sen gick vi ut och träffade lite annat roligt folk innan det bar av hemåt.

Helgens låttips:
GuldGossen - Gillar, gillar inte
"..jag gillar mina fingrar när dom glider över min gitarr, men det kan aldrig låta så vackert som du, 'cause I love you!.."

Vet inte hur många gånger vi sjöng det hemma hos Anton, men Kubbes och Jonas solo var sjukt kul! För er som vill höra den, kan ni göra det här!


Här sitter jag och Trivs!

Måste bara säga att gårdagen var så otroligt rolig! "Men tjaa, här sitter ni och trivs!" går inte att komma ifrån! Riktigt roligt och faktiskt så sitter jag och trivs när jag tänker på allt gött som hänt sen senast jag var här. Att fly från sina vardagsproblem löser inget, snarare skulle jag säga att det bara blir värre när väl tiden kommer ikapp en, och då kommer man inte sitta där och trivas! Det vill jag lova! Och det gäller er alla - tänk på det! Får säga till alla som var med igår att jag gärna gör om det, trots att några såg lite slitna ut! Vi trivdes ju i alla fall! Veckan har i övrigt varit bra också, lugn och skön, utom vädret som i dessa dagar ungefär är lika uppmuntrande som prognoserna över arbetslösa.

Varför ska man betala TV-licens? Jag vet svaret, men jag undrar ändå för om man kollar i TV-tidningen är ju de enda programmen som går repriser. Det måste ju betyda att man redan betalat för de en gång eftersom de redan sänts tidigare? Antingen ska man alltså rent teoretiskt betala dubbelt så mycket, eller få dubbelt så lite. Det här håller inte, SVT!


Vinter

Inte särskilt rolig dag faktiskt, inte gjort så mycket, varit i ikano en liten stund och annars bara hänger hemma i stan, det regnar ju ute! Bara regn o rusk, -14 och snart kommer tomten! Vänta ni bara!

Men Tjaaa!

Har inte skrivit här på länge så nu är det fan dags! Haft en riktigt trevlig helg! Började med att va hos Robban, satt o snacka lite, sen drog vi som va där till Jeans! Satt o snacka o bara hade trevligt där också faktiskt! Frågan är ju vad man skulle göra om man hade en miljard? Tips skickas vänligen via e-mail! Efter det stack vi ut en liten stund, får väl nästan säga att vi tillbringade mer tid ute än inne under resten av kvällen, någon droppade av efter ett tag men det var helt klart trevligt ändå!

Måste väl erkänna att det allra roligaste började på CityGrillen när jag och Robban var påväg hem!  Beställde varsinn "pommesbricka" och stod och snackade med han i kassan hurvida LHC-spelarna brukade komma och äta där, minns inte om vi fick något svar i den frågan. Väl därifrån (typ utanför runt hörnet) kommer Robban med sin Fredrik & Filip röst:
"Men Tjaaa! Vill du ha en pommes frites?!" Helt sjukt roligt faktiskt! Mest kul var nog han i taxin som faktiskt ville ha en pommes när Robban verkligen insisterade och han som blev förbannad! Tackar allihop för kvällen! "Hallå där!!"


I går så skulle Hasse P flyga. Men de blev inställt så jag fick aldrig åka iväg och kolla! Bob o Gabbe va o lira golf, så jag drog te Corne så länge och lagade en schysst spaghetti och köttfärssås! Riktigt god faktiskt! Finns säkert lite kvar idag för vi gjorde rätt mycket men först till kvarn, och Hasse kanske redan vart där! På kvällen blev jag i alla fall återigen bjuden på mat där och Hasse glänste verkligen till med en riktigt bra grillning! Pommesen var inte heller fel! Däremot så gick vi inte runt och bjöd folk! Såg lite bilder på Kreta och hade det allmänt trevligt.

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra! Men det regnar ju inte i alla fall så ute kan man ju vara!
Men tjaa!

Badat och slappat

Mest badat och slappat idag faktiskt, inte hänt så mycket, simmade 1000m, värt att nämnas! Bor på landet nu, är mycket skönare än i stan men saknar golfkvällarna m.m.! Hoppas på nåt kul imorgon kväll! Man vet aldrig vem som står bakom hörnet så det ska nog bli bra.

Uppe tidigt...

Idag är jag uppe ganska tidigt för att vara mig och sommar, har t.o.m. ätit pannkaka och jordgubbar till frukost, något som inte direkt hör till vanligheterna, men som är totalt underskattat! Nu är jag redo att gå ut o göra dagen! Har skickat lite CVn igår så ska bli spännande att se om någon hör av sig överhuvudtaget! Spännande!

Förutom Svennebanan som sägs vara en sommarplåga men som är så otroligt dålig så föreslår jag en annan, ni som har Spotify kan lyssna här!

RSS 2.0