Idag har jag ... inte kommit på någon rubrik!

Idag har det inte hänt jätte mycket, varit i ikano och köpt nya skor. Ganska nöjd över de och med tanke på att priset inte var omkring 799 :- för ett par tygskor så kände jag att det var rätt läge att slå till! Klippt gräsmattan ska väl tilläggas att jag har gjort, och sen suttit ute i trädgårn och läst lite ur en bok som jag inte läst klart. Väldigt intressant faktiskt, borde alla läsa!

Något annat intressant som hänt idag är att Pirate Bay blivit uppköpt, eller snarare att Global Gaming Factory vill köpa dem för 60 miljoner kronor. Ett inte alltför snålt bud om man tänker sig att film- och skivbranschen vill ha 30 miljoner i skadestånd av PirateBay. Väntar med spänning på och se hur detta kommer att gå. Att göra om något som en gång varit olagligt till lagligt verkar inte vara det lättaste, för er som varit med ett tag har förmodligen en susning om hur det gick för Napster, de finns kvar men hör man om de idag? Oh nej! Fortsättning följer..

Vet att jag varit lite dålig med bilder, så tänkte lägga upp några här nu, en bildserie tagen vid Stångån för några dagar sedan! Se hur fint det är, underskatta inte Linköping, vi har det bättre än många andra städer!










Kastgolf

De senaste dagarna har jag mest varit ute i fina vädret, solen steker ju för de som inte märkt det än! Haft ett par riktigt roliga golfrundor, med bl.a. "kastgolf" eller hur man nu ska rubricera det! Det går ut på att man på golfbanan, gärna korthålsbana om man inte är kulstötare till yrket, kastar bollen från utslagsplatsen till hålet, istället för att slår bollen med klubban! Måste testas för de som inte gjort det än! Har inte hänt så mycket i övrigt, mest slappat faktiskt, varit på landet och badat och enbart haft det kanonbra!

Köpt ny bil också.





Vad är oddsen?

Hänt ganska mycket grejer idag faktiskt. På eftermiddagen var jag, mamma och Viktor och badade i Himnabadet. Helt klart skönt i vattnet men blåste lite när man gick upp så lite kallt var det allt. Dock gick det inte att klaga på solen, som lyste hela tiden! Väl hemma därifrån så halvsåg jag första halvleken, lite lätt trött, andra halvleken såg jag destomer av och var HELT KLART imponerad av Sveriges insats, U21 spelar bättre än det riktiga A-landslaget stundtals vilket gör det extra roligt att se på! Efter det får jag ett lite smått suget telefonsamtal från en viss malmslättsbo som blivit otroligt fotbollssugen, så vi bestämde oss för att ses och lira lite boll! En helt klart fin kväll som avslutades med ett par riktiga sköna bollar med bra häng i klyck. Från både min och Byströms sida faktiskt! TV4 hade lätt visat minst 4 repriser på våra snygga mål från olika vinklar!

Sen hände faktiskt något som inte händer särskilt ofta. Bakom 11-manna målet står en stor, hög strålkastare. Jag slår bollen så att den går i ribban och egentligen SKULLE ha gått över skyddsnätet bakom målet, ut på parkeringen på andra sidan, men bollen studsar på strålkastaren och tillbaka in på planen! Haha, lite tur tänker jag och småflinar lite! Då klämmer Byström till med: "Vad är oddsen för att det händer?", då säger jag något i stil med: "inte så höga eller låga i alla fall..".
Vad tror ni händer på nästa skott? Jag skjuter ÖVER! Missar målet totalt! Däremot, träffar bollen klockrent på strålkastaren och studsar återigen in på planen på rätt sida av skyddsnätet! Jag håller nog faktiskt med till 100% angående Byströms kommentar, "Vad fan är oddsen på det?", och vad är oddsen på att det händer två gånger i rad!!?

Hade i alla fall en otroligt trevlig fotbollskväll som jag bara har Byström att tacka för!

Glömde nyckeln!

Nej, jag glömde inte nyckeln, men jag glömde att berätta om den!
Såhär går det om man är lika rädd om sina saker som jag:




















Nu har jag fått en ny som fungerar lite bättre i dörren!

Onsdag, Torsdag...

Onsdag:

Jahapp, då var det torsdag redan, snart fredag. Tiden går fort när man har roligt, och det har jag verkligen haft. Började igår med att åka till Varamon och ta till vara på solen. Jag, Bob, Cornelia och Adam åkte dit! Påminnas ska det väl också att det var ganska varmt, dock ska väl tilläggas att inte alla badade (ingen utom jag - som var i två gånger i det 17C vattnet). Cornelia fick också känna på hur kallt det verkligen var, men blev snarare sur än nöjd över det. Aldrig varit i Varamon och badat tidigare och måste säga att det är något jag verkligen vill göra om! För er som inte varit där, åk dit! Ni har missat, ett av Östergötlands topp-5 badställen! På kvällen hände lite blandade saker, med blandade känslor, men många roliga med Robban och Bob! Kanske inte lika roligt idag för alla parter! En trevlig kväll man sent kommer glömma!

Torsdag:
Varit på Robbans land idag. Riktigt nice var det faktiskt! Åkte dit, köpte oss lite käk och satte oss på bryggan och käkade, snackade, solade lite. Efter det tog vi fram en surfingbräda, satte oss på och paddlade ut i vattnet lite. Efter ett tag kom det ett citat från någon utav oss som lät ungefär såhär: "Shit, vad långt ut vi är och vad det blåser!". Då befann vi oss ett par hundra meter ut i vattnet, enligt mig - utan överdrift. Vi började paddla med händer och fötter och låg där ett bra tag och försökte ta oss in mot land när vi insåg att vi inte rört oss en centimeter. Till slut kom vi på metoden att ligga ner på magen på surfingbrädan och plaska med fötterna, sagt och gjort, så blev det och det fungerade bra, vi kom iland, X-antal minuter senare (det gick verkligen långsamt). Väl i land åt vi lite till, slappade och drog oss tillbaka till Linköping!

Återigen en riktigt trevlig dag/eftermiddag man sent kommer glömma!

Sol & Bad

Vaknar, toppenfint väder ute, käkar frukost/lunch ute och sen bär det av till Himnabadet! Spenderade hela eftermiddagen där i det fina vädret, blev både amerikansk fotboll med brorsorna, sol, bad och glass! Toppen eftermiddag, inte sant? Vattnet var väl inte överdrivet varmt, inte som i Thailand direkt, tror det var 22C här så "lite" skillnad var det. Annars hände det inte så mycket, såg Joakim Eriksson, LHC-spelaren som satt något 10-tal meter ifrån oss med sin familj. En skön eftermiddag helt enkelt! Får se vad som händer ikväll, är ju Serbien - Sverige i U21 EM, så blir väl att se den hos någon/alternativt hemma.

Hoppas alla andra också varit ute och tagit vara på solen idag!

Storan en måndagskväll i juni

Rubriken låter lite som ur en sångtext, men det är det icke. Efter en dag av lite traskandes på stan och efter en utsökt paj hemma hos Corne med familj + Bob på eftermiddagen, så kändes det som om kvällen skulle avnjutas/avslutas på Storan och dess uteservering. Där satt vi och snackade ett ganska bra tag, träffade Robban som hade vägarna förbi osv. En helt klart godkänd kväll! Efter det blev det en sväng förbi Adam för att käka lite medköpt mat. Något som avnjöts med helt klart trevlig utsikt!

Får väl se om det blir någon Varamon-resa i veckan, något jag ser fram emot i så fall!


Golf + Kubb

En dag som innehållit lite allt möjligt, men mestadels varit ganska lugn för min del! Börjar gärna med att tacka för gårdagen, det var trevligt och roligt även om det ibland inte var särskilt händelserikt. Otroligt trött var man ju ändå när man steg upp idag. Varit en kort stund på landet och sedan tillbringat kvällen med Robban, Kubbe, Bob (Jocke) och Byström! Började kvällen med golf på landeryd, som senare övergick till kubb hemma hos Robban, som i sin tur blev xbox/high chaparall. Filip och Fredrik har verkligen klockrena frågor och svar, något som gör deras tv-serier så FRUKTANSVÄRT bra!

Kubbe reser tillbaka till Bro imorgon, Bob ska till Grekland, och Byström ska till Oslo, så vi får väl se vad som finns kvar att göra här hemma om någon/några veckor, förmodligen ingenting.


R.I.P.


Midsommarafton

Midsommarafton, står inte så mycket på schemat, ska se på fotboll hos Kubbe när den börjar, och blir väl kvar där hela kvällen, annars är det inte så mycket planerat faktiskt. Får väl se om det blir någon midsommarstång i år för alla som verkligen vill dansa runt en sådan i år igen.

Tackar denne som gjort det otroligt roliga kommenteringen på mitt förra inlägg, jag höll på att skratta ihjäl mig!
Ni som inte läst det redan måste verkligen ta er de 30 sekundrarna av ert liv, det är så värt det.

Hoppas alla får en trevlig midsommar!

Golf som det ska vara!

Spelat lite golf idag faktiskt, korthålsbanan på Landeryd. När man kom dit var det fullt med ungar där eftersom det var träningsläger för de som är kanske 10-15 år. Vi gick våra 8,5 hål (ett hål var lite avstängt, men vi gick halva ändå). För en gångs skull så var det sol också, hela tiden! Precis som det ska vara! Ni har inte hört det värsta än! Det kommer!
Bestämde oss för att föra "scorekort", (man skriver ner hur många slag man får), så Byström ritar upp ett minigolf liknande rutsystem och börjar fylla i. Det slutar med att jag, som en gång i tiden hade gult kort, nästan i alla fall, får minst slag, så jag utser mig härmed själv till vinnare!

Förövrigt så leder Jocke Ahlgrens bilar-tävlingen med mig på andraplats, tätt efter. Byström har tyvärr halkat utanför pallen, en 4:e plats, ska det vara så? Vad jag förstått så avslutas tävlingen på söndag, så mycket kan hända, banan är rund!


Dagens låt måste nog ändå vara: Alphaville - Forever Young med de otroligt sköna citaten:

"Hoping for the best, but expecting the worst, are you gonna drop the bomb or not.."
"Sitting in a sand-pit, life is a short trip, the music's for the sad men. "
"So many dreams swinging out of the blue, we let them come true!"


Jag hoppas alla som varit inne och jobbat idag att ni haft en bra dag i alla fall, även fast ni missade den sol som fanns på himlen när jag spelade golf, vilket var en trevlig sysselsättning för dagen, tackar Jocke, Robban och Byström för det!

Någon sa en gång...

Någon sa en gång:
"Man vet aldrig vad man har förrän man har förlorat det..",
Det man förlorar brukar man aldrig se igen,
Då vill jag inte förlora något!


Idag blir det lite golf med grabbarna och sen blir det hem och kolla lite business.
Mår väl inte toppen, men det gör man inte varje dag! Nu ska jag ut och ta vara på den lilla gnutta sol som lyser!

Ahlgrens Bilar-topplistan!

Varit ganska busy idag, käkat lite på stan, hängt hos optikrar (flertal) och spelat fotboll med Jocke. Ganska slappt även fast det soliga vädret som SMHI lovat oss inte riktigt föll på plats som det skulle. Även spelat lite Ahlgrens bilar spel, något som måste göras då man gått rakt in i denna modegrej som proffs:

topplista

Dock tror jag att topplistan nu är lite förändrad, Jocke ligger nog först.

Roligaste kommentaren måste nog ändå gå till Byström idag, något i stil med:
"ÅH NEJ! Det är inte sant!!" efter att ha startat om Ahlgrens bilar-spelet ett antal gånger, efter ett par krascher i samma kurva. 


Effektiv söndagseftermiddag

Har faktiskt varit riktigt effektiv idag, i alla fall på eftermiddagen, åkte till landet, väl där så:

x) Klippte jag linden mitt på gården
x) Satte upp studsmattan
x) Klippte hela gräsmattan

Det kallar jag i alla fall att vara effektiv. Självklart provat studsmattan också, och tänkt lite på den. Perfekt väder, så det var riktigt skönt att ligga där och bara fundera. Tror ni jag tänker berätta för er?! Klart jag ska! Funderat lite över hur sommaren kommer bli och även tänkt på vad man gjorde förra sommaren, sommaren innan dess, och sommaren dessförinnan. Glada, mysiga, trevliga, roliga minnen! Mycket man minns!

Förövrigt är min trädkoja borta! Inte för att jag var särskilt aktiv i den, men ändå, där har man lekt så många gånger och rätt som det är så är den bara borta, nedmonterad, förstörd! Synd, men den hade väl sett sina bättre dagar, så det var kanske lika bra. Även gungställningen är borta, kanske inte heller någon större förlust egentligen men den har alltid stått där så det är väl nåt man kanske kommer sakna lite i alla fall.

Missa inte The Hills på MTV?! Eller?

Hoppas det händer nåt roligt i veckan, skulle verkligen behöva det.
So long!


Jag, Lasse och Paul en lördagskväll

Var tvungen att hyfsa till utseendet på de pinsamt dåligt gjorda mallarna som fanns från början. I övrigt en ganska torr lördagskväll, inte så många hemma för att spendera tid med. Nu behöver man i alla fall inte skämmas för att visa den längre även om den fortfarande är i det definitiva bebis-stadiet.

Har lyssnat lite Lars Winnerbäck - Kom änglar, och jag måste citera favoritsträngarna:

"Den vackraste stunden i livet var den när du kom..."
"...den jävligaste stunden i livet var den när du gick och allt var förlorat..."
"...för så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annanstans..."
"...men den vackraste stunden i livet, var den när du kom..."

En annan riktigt bra låt för er som är sugen på lite ny musik är:
Melody Club - The Only Ones

Och denna veckas filmtips är utan tvekan:
Baksmällan (The Hangover).


Nu ska jag nog slå på en film innan jag somnar, Snuten i Varuhuset (Paul Blart Mall Cop) blir det. För er som är ute eller ska ut önskar jag en kanontrevlig utekväll!

Blogg, bra eller dåligt?

Undrat lite varför man ska ha en blogg faktiskt, inte kommit fram till en vettig förklaring riktigt än men kan väl säkerligen vara skönt att skriva av sig lite ibland ,så nu har jag gjort en efter alla om och men.

Lördag:
Varit på studentfest idag, trevligt att träffa släkt och vänner som man inte träffar så ofta. Varit en ganska lugn dag annars, började med att titta på lite bilar i ikano, resulterade inte i särskilt mycket.

Blogg.se's mallar vinner årets designpris med motiveringen:
Med smaklös stil och ett extremt tråkigt utseende får de alla användare att rysa av olust.

Blev ett inlägg som tog lite tid att skriva då kusiner, fotboll och annat kom imellan.

RSS 2.0