Hairspray



Har varit och sett Hairspray i Stockholm på Chinateatern i helgen! En helt klart värd föreställning där det bjöds på mycket skratt. Rolf Lassgård, spelade Traceys mamma, vilket gjorde det ganska roligt. Morgan Allsing som spelade Wilbur, Traceys pappa, hade många roliga idéer - klart man fick sig ett ordentligt skratt när föräldrarna kramades. För er som inte har sett den första filmen från 1988 kan vara lugna, det finns en ny utgåva som kom för något år sedan, ta er en titt, den kan underhållande en regnig eftermiddag.

Börjar bli riktigt kallt nu, dags att ta fram både mössa och tjockare jacka snart, det är inte så man är ute och går för att: "det är så skönt väder" utan snarare för att man måste. Vad har hänt annars, inte så mycket, Peter Jihde hade en liten lätt aggressiv ätstörtning vid lördagslunchen och var tvungen att trycka i sig en burgare utanför McDonalds, kanske inte ätit någon sedan idolutröstningen kvällen innan, vad vet jag.

Vad har hänt annars? Inte supermycket, för de som varit sugna på Voddler har de nu öppnat upp för ännu fler användare, och även för de som använder MAC (vilket jag vet att vissa gör).

Hoppas ni har haft en bra Halloween! På tal om det, har ni sett "installationen" från St. Larsparken? Annars borde ni ta och ställa er en kväll mellan 18-21 och titta er omkring så kanske ni märker något lite roligt som man kan stå och titta på en stund.


RSS 2.0