Voddlermåndag?

Man behöver väl inte vara en professor för att komma på att efter söndag, som är den sista dagen i veckan, så kommer måndag, som är den första dagen i veckan. Kanske inte något man riktigt längtar efter men, snart är det helg igen, så fort som tiden går. Får väl se om det händer något speciellt och roligt denna vecka.

Har faktiskt fått en Voddler inbjudan idag också, och självklart har jag testat det! Ett, kanske enligt mig ännu lite osmidigt program med lite B-utbud och oklar navigering, men det fungerar bra när man väl ser på film, både ljud, bild och svensk undertext finns med på alla filmer, vilket gör det hela extra intressant. Det är bra upplösning på filmerna så det finns ingenting att klaga på, på den fronten. När en betalversion kommer så får vi nog se de lite roligare och nyare titlarna, tills dess får man hållas!

Har man intresse av att få tillgång till detta, som jämförs med "Spotify fast för film" så kan man gå in på Voddlers hemsida för att registrera sig.

Må dagens låt vara:
The Hellacopters - In the sign of the Octopus


Pablo Francisco och Playa del Sol

Kom precis från Pablo Franciscos show! Riktigt kul att se honom på riktigt faktiskt, han gör sig lika bra i verkligheten som på youtube. Han, och hans co-workers bjöd verkligen på humor och jag vet inte hur många gånger jag skrattade åt att han bara stod på scen och gjorde sig löjlig/fånig eller vad man nu ska kalla det. Självklart blir det lite extra roligt när han gör grejer som man sett han göra förut som är riktigt bra, t.ex. Arnold Schwarzenegger, Little Tortilla Boy och Jackie Chan.

För er som inte riktigt vet vad jag pratar om, se honom här.

Lite komiskt faktiskt, tänkte på Playa del Sol tidigare i veckan, varför vet jag inte och tänkte att det var länge sen man såg det och att det var väldigt roligt. Precis nu fick jag se att säsong 2 av det börjar ikväll, 20.00 på SVT1! Då är det bara att ta plats, för vad jag minns så var det riktigt roligt senast, dock är det lite nya skådespelare med denna gång, men Steffen är givetvis kvar!

Här är ett klipp från kommande säsong!

 

Lördag!!

Jahapp, lördag igen, gör väl ingenting om man säger så! Hockey och annat så man lär ju vara nöjd efter dagens slut. Trots att man inte fått så mycket uträttat ÄN, så har det ändå hänt lite saker. Mamma och lillebror kommer från trädgården med världens leenden, jaha, vad är det med dem då? Oskar bär på världens hink. Tilläggas ska väl att det är Tannefors-dagen idag. Han har alltså vunnit en hink kaffe, chips, aladdin ask och citronkex. Enligt källor så ska tanterna som han tävlade med i lotteriet varit mäkta avundssjuka och gratulerat honom trots deras förluster! Så kan det gå!

Hoppas på att det blir en lika rolig dag för mig som han tyckte det var att vinna "hinken", kanske borde man ska ta en trisslott idag? Vore ju inte fyskam om det var min tur att vinna där idag, skulle vara helt klart rättvist!


Ett riktigt bra filmtips: I Love You Man! Fruktansvärt rolig och något man inte får missa!
För er som gillar EastFM, så kan man även lyssna på JuicyJs MFP lista denna vecka, här.

Senaste tiden

Fått lite påbackning på att jag varit otroligt dålig på att skriva här, vilket jag måste medge att jag varit, så jag tänkte skriva en liten resumé. Helgen har varit ganska slapp, jobbade lite i fredags, hängde med Bob i lördags, dvs. kollade in nya mac-butiken i stan där Bob gjorde ett stadigt, vitt inköp. Var ju även tvungen att delta i tävlingen på torget där vinsten var en bil. 9 utvalda på scenen varav säkert 5 var kvinnor över 70 och resterande bestod väl ungefär av 2 kvinnor och 2 män. Min chans till bilen kändes därmed ganska liten. Men man får vara glad för Irmas skull som vann den! Irma, 79 år, som inte kört bil på 20 år är nu en liten grön bil rikare, gratulerar!

På kvällen blev det ut en stund, träffade lite kul, fransmän, Hahne, Byström och en massa annat folk.

Jag måste för allt i världen rekommendera om en film som alla borde se: Zeitgeist Addendum, som gratis kan laddas ner här. En helt sjuk film som, om man tänker efter lite, faktiskt stämmer. Vissa människor har ett otroligt stort inflytande. Detta är faktiskt en film som man inte har råd att missa, såhär mycket fakta får man knappt på alla sina år på gymnasiet.


Något som heller inte ska glömmas bort, dagens datum, 21 september, behöver jag säga så mycket mer?

Vädret är aldrig för dåligt för ett bad

Trodde att det kanske var sista badet förra veckan, men icke. Visade sig att det skulle bli "lite sol" idag med, och Lite sol blev det. Väldigt lite. Mestadels låg vi och snackade på bryggan i det molniga vädret men grannarna (om de kollade) fick i alla fall se tre härliga nakna stjärtar springa i det inte särskilt varma vattnet innan vi tog vårt pick och pack och stack hem. Värt att minnas!

Sett Sverige - Malta i fotboll, kanske inte en superinsats av Sverige men ett par viktiga pinnar som lär behövas nu när vi möter Danmark. Efter matchen blev det lite Idol, och NHL som det nu sitter och spelas, med otrolig känsla av de inblandade deltagande. Robban håller på och få stryk i NHL och är nästan lite förbannad över sitt lags insats! Annars, en lyckad dag får man lov och säga!

Sista badet?

Var ute på Robbans land igår. Jag Robban och Kubbe. Kanske var årets sista bad, det vet man ju aldrig men fint väder var det och ganska svalkande i vattnet. Så efter ett par Guldgosselåtar i bilen var vi framme, köpte engångsgrill och korv och bröd på ICA som sedan skulle grillas till lunch.


Kubbe är svintaggad i sin nya Arsenaldress (se även cap-bindeln)


Nr. 13, Mr. Kubz!


Behöver väl inte säga så mycket, inbjudande?


Robban goes Usain Bolt efter bad, Kubbe goes for sun!


Tar igen mig efter ett bad som även denna gång både inleddes med
påa, nedräkning, explosion och rostskratt.


Paparazzis kör hårt på Kubbe när han byter om till vita dressen!


Robban tar hand om grillen.


RSS 2.0