Mycket har man sett..

Mycket har man sett, men detta tar nog ändå priset, i alla fall på en fotbollsmatch! Förstår ni inte vad jag menar, så titta Noga, flera gånger!

Se videon här! (youtube)

Nytt år snart, har ni några löften?


Nu är det nära!

Nu är det verkligen snart jul om bara några timmar!
Snö, check.
Gran, check.
Julskinka, check.
Glögg, check.
Paketen, che....hmmm?!!!

Hoppas ni får en trevlig och God Jul!

Snart jul!

Nu är det snart jul, och se, snön ligger kvar, är det inte fantastiskt. Bara ett litet "problem" det är -15C ute? Alltid har man något att gnälla över. Är det 30C ute så gnäller vi svenskar för att det är för varmt (nästan alla) och när det är -15C och snö ute så är det för kallt. När är det, "lagom"? (Ett ord som förövrigt bara existerar på svenska).
På engelska kanske det närmaste man kommer är "medium", men när var vädret medium senast? Förhoppningsvis ligger snön kvar ända fram till jul i alla fall, och det är väl inte fy skam.

Glöm inte att köpa julklappar till era mammor!
Johan & Juicy J - En sång om Mammor

Och om ni får frågan:
"..vilket är vanligast, en noshörning, eller en enhörning?"

Tänk efter Innan ni svarar!


Snö!

Nu har det t.o.m. kommit snö också! Det börjar närma sig julen, hörrni! Med stormsteg, varje dag blir bara mer o mer julig, trots att jag inte sett ett enda avsnitt av Julkalendern. Det har väl inte hänt så mycket annat denna vecka än, måste nog börja inhandla lite julklappar någon gång, men det hinner jag ju med, dock har jag hört att det ska bli -10 till -20grader ute i slutet av veckan så det är väl bäst att ligga i snart. Snö i all ära, men det behöver inte bli så kallt så man fryser näsan av sig.

Mange Schmidt - Håll Käften feat. Eye-N-I & Thomas Rusiak
(Lyssna på Eye-N-I, den mest laidback-killen på länge)

Dags att rinna vidare denna tisdagsmorgon!

9 december

Då var det onsdag igen, dags att delta i några julbord, så vi hörs väl på lördag/söndag någon gång? Riktigt så illa är det kanske inte, men det finns allt lite att stå i. Börjar ju faktiskt närma sig jul lite nu även fast det inte är någon snö än, men jag börjar faktiskt känna lite julkänsla. Dock svårt att önska sig något i julklapp och minst lika svårt att köpa något till någon annan.

Har ni tänkt på att musik har en ganska stor betydelse av hur man mår? Om man t.ex. lyssnar på en bra låt innan man t.ex. går till jobbet eller medan man gör något så brukar man ofta jobba bättre än om man lyssnar på en låt som är lite mer deprimerande, då blir man kanske lite mer negativt inställd till saker och ting, eller har jag fel?

För er som inte har så mycket att göra i veckan så kan ni alltid lyssna lite på dessa, kanske något att ladda upp med inför helgen:
Common, Kanye West, Kid Cudi - Make her say
Mario - Thinkin about you
Chris Brown - Crawl
3OH!3 ft. Katy Perry - Starstrukk

Måste bara dela av mig av två fruktansvärt bra remixer på Jack Johnson också:
Jack Johnson - Hope
Jack Johnson - If I had eyes

Hörlurar och Bosse, eller?

Har lite dåligt samvete för att jag har varit så otroligt dålig här. Livet maler på och nu går det riktigt snabbt, snart är det Jul!! Första ordentliga minusgraderna kom igår och det var inte roligt att möta dom i dörren! En bra fråga jag bör ställa mig är väl vad jag borde önska mig i julklapp? Har inte kommit på något faktiskt. Årets elektroniska julklapp är, hör och häpnad, hörlurar!! Förmodligen den "elektroniska" produkt som utvecklats minst de senaste 10-20 åren. De ser fortfarande likadana ut och har i stort sett inga nya funktioner, vilket får mig lite förundrad, VARFÖR det är årets julklapp? Det är väl i alla fall den helt klart minst tekniska prylar av alla elektroniska prylar.


Magnussons trafikskola ringde precis:

Jag: Gustav
Någon: Hej, jag heter XXX ringer från Magnussons trafikskola. (med bosseröst!!) Vi håller på och gå igenom gamla arkiv här nu och jag undrar om du tog körkort sen..?

Vänta lite nu! Det var 2½ år sedan jag var där och övningskörde, tror de inte att jag inte klarat det än? Jag menar, jag har ju haft nästan 900 dagar på mig att klara det?

Jag: Ja, det gjorde jag.
Någon: Okej, vad bra! Då får du ha det så bra!

Ibland undrar jag faktiskt vad det var han ville få ut av samtalet, vad hade hänt om jag inte hade lyckats ta körkortet än? Hade jag fått gå i specialklass hos Bosse på körskolan i ett ända fram till jul? Ingen som vet.


Bara för att jag varit så stygg och inte skrivit här på länge så ska ni få en liten låt att lyssna på i juletider:
Lily Allen - Who'd Have Known

Snart är det dags att börja säga God jul och Gott nytt år, glöm inte det! För er som inte varit snälla är det dags att börja fingra i pepparkaksburken redan nu!

RSS 2.0